De Trimsalon

Maarssenbroek – twee jaar lang heb ik in de voorschuur getrimt. Ik was al een tijd op zoek naar een andere ruimte. Omdat het te klein werd en na lang wachten heb ik eindelijk de vergunning gekregen om in de achtertuin een blokhut te bouwen Een grote, lichte ruimte waar ik alle apparatuur in kwijt kan. En waar de klanten makkelijk kunnen parkeren voor de deur
Iedereen kan een kijkje komen nemen in het nieuwe pand. we hadden graag een opendag willen houden maar de verbouwing heeft zoveel tijd gekost dat we geen tijd meer over hadden om u welkom te heten in onze nieuwe salon. maar u bent altijd welkom om even te komen kijken de koffie en thee staat klaar Alle hondenrassen en knaagdieren zijn welkom bij carla. ‘We doen alle behandelingen die noodzakelijk zijn aan de buitenkant van een hond of knaagdier. Van wassen tot scheren, van nagels knippen tot föhnen.. Vanuit de hele provincie utrecht komen klanten naar mij toe.
ik run de zaak samen met mijn man Johan. die de honden wast, de administratie doet, en de honden ophaalt, en natuurlijk weer netjes thuis brengt. Als de mensen door omstandigheden de hond zelf niet kunnen komen brengen. Doordat we hier samen werken, gaat het werk sneller. Gemiddeld is een hond zo’n 2 á 3 uur aanwezig. Puppies proberen we zo kort mogelijk hier te houden.

 

Klik op de Plaatjes om deze op groter formaat te bekijken!

31 2

En hier is de nieuwe Trimsalon hellemaal klaar en geverfd!

Klik op de Plaatjes om deze op groter formaat te bekijken!

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17